Gouden sieraden

Alle gouden sieraden zijn bij ons in het Goudwisselkantoor te verzilveren voor geld. Lees verder>
Gouden munten

Bij ons kunt u terecht voor al uw gouden munten. wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het inkopen van gouden munten. Lees verder>
Gouden baren

Wij kopen gouden baren in van verschillende gewichten. Lees verder>
Zilver

Bent u nog in het bezit van zilveren munten, baren of sieraden? Ook hiermee kunt u bij ons terecht. Lees verder>
Voor beleggers

We hebben de afgelopen jaren één ding kunnen leren; beleggen in valuta en aandelen levert lang niet altijd het rendement en zekerheid op wat werd verwacht. Beleggen in goud en zilver wel. Meer nog zelfs. En dat is eigenlijk heel logisch.

Edelmetalen zijn aan schaarste onderhevig. En iets wat schaarser wordt, wordt automatisch meer waard. De goudprijs is de afgelopen jaren dan ook aanzienlijk gestegen. Maar er is meer. Naast deze intrinsieke waarde speelt vaak emotionele waarde of verzamelwaarde een rol. Munten, sierraden en antiquiteiten zullen altijd een publiek hebben en daarom kan beleggen in goud of zilver zo aantrekkelijk zijn. Zelfs wanneer de intrinsieke waarde hiervan wat terugloopt.

Is beleggen in goud of zilver voor u interessant? Wellicht. Onze beleggingsadviseurs wisselen in ieder geval graag eens van gedachten met u over de mogelijkheid van beleggen in goud. Dat kan telefonisch of bij ons op kantoor. En dan is het verder aan u.

We horen graag van u.